Friday, January 10, 2014

ALHAMDULILLAH....UPDATE BLOG..DAPAT KOMISYEN LAGI!!

Apa khabar semua? Memang dah lama saya tak update blog saya ni. Mungkin pengunjung-pengunjung blog ni tertanya-tanya adakah saya masih mempromosikan program Jobdirumah sebab dah lama blog ni berhabuk.Haha.. Baiklah sebenarnya saya bercuti panjang sebelum ni dan apabila bercuti ni faham-faham jelah. Memang bercuti betul la ye. Sampai blog pun tak diupdate. Namun, saya tetap menjalankan promosi program Jobdirumah ni seperti biasa. Ada dapat komisyen ke? Mestilah ade. 

Walaupun saya sebagai ahli affilliate program Jobdirumah yang biasa saja, tak macam otai2 affiliate yang dapat buat ribuan ringgit setiap bulan, dapat la jugak komisyen daripada pihak Jobdirumah ni lagi. Itu yang best sebagai ahli affiliate ni. Kita buat promosi dan bila dapat jualan, komisyen akan dibayar pada kita. Ok saya tak nak cakap banyak. Di bawah antara komisyen yang saya dapat dari awal bulan Disember tahun lepas. Maaf la ye. Masa ni hujan di pantai timur ditambah pulak dengan banjir luar biasa jadi tak dapat la update blog sangat. Harap maklum.


Emel pengesahan yang diterima dan screenshot komisyen yang diterima
pada 2 Disember tahun lepas
Ni komisyen seterusnya diterima...saya berjaya mendapat RM50 pada 6 Disember 2013 hari tu


Komisyen kali terakhir bagi tahun 2013...RM25 berjaya diperolehi

Jadi itulah diantara komisyen yang saya dapat pada tahun 2013 yang lepas. Tahun 2014 ini pula saya tetap akan mempromosikan program Jobdirumah seperti biasa untuk mencari sedikit duit sampingan. Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang diterima setakat ini berjumlah RM630.00. Alhamdulillah.

Sekiranya anda ingin tahu dengan lebih lanjut tentang program Jobdirumah, sila layari laman web ni:1 comment: