Tuesday, October 28, 2014

ANDA NAK BUAT DUIT DENGAN BISNES TUNETALK EXCEL??

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di sini saya ingin berkongsi peluang menjana pendapatan dengan bisnes ini. Berapa kos? Modal diperlukan: RM110 sahaja.

- Dengan modal ini saya akan kirimkan 1 buku panduan "Rahsia Buat Duit" dengan bisnes ini dari upline saya, Tuan Mazelan Abas. Anda juga akan diberikan 1 simkad TuneTalk ToneExcel (mungkin anda kurang jelas dengan bisnes ini sebelum ini, jadi saya mahu anda baca dan faham. Bukan hanya lihat di web-web sepintas lalu dan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja)
Tahukah anda ada di antara peserta bisnes ini telah menjana RM200,000 sebulan. (Ya, dua ratus ribu ringgit malaysia sebulan hanya dengan promosikan bisnes ini kepada orang lain) - Malah pendapatan ini akan semakin meningkat bulan demi bulan.
Bahan-bahan yang anda perlukan:
01. Handphone / Telefon bimbit
02. SIMKAD Tune Talk Tone Excel
Cara-cara menghasilkan wang:
01. Kongsi tentang kelebihan simkad kepada orang lain dan daftarkan mereka.
02. Bila mereka daftar, anda DIBAYAR.
03. Bila mereka topup, anda juga DIBAYAR.
04. Bila mereka daftarkan orang lain, anda juga akan DIBAYAR.
Ini antara 'peluang pendapatan' yang anda perlu faham. Tak susah untuk daftarkan rakan-rakan anda kerana modalnya hanya RM110 sahaja. Sekali seumur hidup. Untuk akses talian pula, di mana ada line celcom, maka disitulah Tune Talk mampu beraksi kerana Celcom mempunyai saham mereka di dalam Tune Talk ini.

Ini syarikat yang kukuh. Tahu AirAsia? Pernah dengan Tune Hotel? Ya, Tune Talk adalah satu lagi bisnes mereka yang dibuka peluang kepada kita orang biasa untuk menyertai dengan modal yang cukup-cukup murah.
Jadi, ambil peluang untuk sertainya bersama saya. Jika tak cuba, kita tak tahu di mana potensi pendapatan yang akan kita capai dalam bisnes telekomukasi ini.

# Kita hanya mendaftarkan simkad untuk pelanggan. Kita tak menjual topup. Jika pelanggan mahu membeli topup mereka boleh beli di 7 eleven, shell, maybank2u dan kedai-kedai telefon biasa. Jadi, kita hanya jual sekali (simkad) dan pendapatan kita berterusan sekali simkad kita itu ditopup oleh pelanggan tadi. 

- Untuk mendapatkan simkad TuneTalk Tone Excel (atau dikenali sebagai TTTE), jangan risau saya ada menyediakan servis penghantaran terus ke pintu rumah anda. Hanya RM110 termasuk simkad, buku panduan dan kos penghantaran. 

Sekiranya anda nak tahu mengenai program ini dengan lebih lanjut, cepat-cepat klik ke laman web ini sebelum harganya dinaikkan!!!

Saturday, October 25, 2014

BUAT DUIT DENGAN BISNES TUNETALK TONE EXCEL!!!

Assalamualaikum semua. Seperti biasa saya ingin mempromosikan kepada anda bisnes yang sedang meletup dan konsisten di pasaran sekarang iaitu bisnes Tunetalk Tone Excel. Bisnes ni jual barang ke? Ye memang jual barang pun. Tapi barang die simple je. Sekeping simkad Tinetalk. Tak berat dan tak payah sewa lori nak angkat-angkat barang. Tak perlu nak berpeluh dan memejalkan otot-otot di badan anda. hehe..


Ok baiklah. Dapatkan segera simkad TuneTalk WoW di sini. Banyak kelebihannya tuan-tuan. Anda berpeluang menjana
pendapatan PASIF setiap bulan! Ye pendapatan PASIF!!! Jom lihat kelebihan dia:

1. Boleh kekalkan no lama, kekalkan no kesayangan anda.
2. Air time tersedia bernilai RM30 PERCUMA.
3. PA insurance bernilai RM100,000 PERCUMA.
4. Mata ganjaran terkumpul setiap kali to-pup.
5. Discount hingga 30% penginapan di Tune Hotel.
6. Cabutan bertuah setiap minggun dan bulanan.
7. Segala pendapatan anda boleh di wariskan.
8. Peluang menjana pendapatan PASIF seumur hidup! Setiap bulan!
* Anda kenalkan pada rakan-rakan,Anda di bayar!
* Bila mereka mula topup HP , anda di bayar!
* Bila mereka kenalkan pada org lain, dan mereka top-up, anda tak pasal-pasal
juga di bayar. Selama mana mereka bersama anda, selama itu
lah juga anda dibayar!

Sekiranya anda nak tahu mengenai program ini dengan lebih lanjut, cepat-cepat klik ke laman web ini sebelum harganya dinaikkan!!!

BISNES TERBARU DAN SEMAKIN PANAS DI PASARAN!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dah lama saya tak update blog kan? Saya harap anda semua masih terus setia membaca nukilan-nukilan saya dan perkongsian daripada saya teruatmanya berkaitan bisnes. 

Baiklah. Disini saya ingin memberikan satu peluang perniagaan sampingan kepada mereka-mereka yang masih tercari-cari sumber pendapatan kedua, di mana ia merupakan satu peluang yang jarang-jarang sekali timbul dinegara kita. Post kali ni ialah berkenaan bisnes prepaid yang membayar iaitu Tunetalk Tone Excel. Selamat membaca ya!

TuneTalk-ToneExcel Referal program merupakan satu peluang yang amat hebat kerana:

1. Service provider yang diberikan adalah Tunetalk yang terkenal kerana ia dikendalikan oleh TuneGroup yang mengandungi AirAsia, TuneHotel, TuneMoney dan TuneTalk sendiri.

2. Produk yang diketengahkan oleh ToneExcel ini adalah prepaid dimana kita tahu ia merupakan produk keperluan rakyat negara kita. Boleh dikatakan 80% daripada penduduk di Malaysia menggunakan handphone dan mereka adalah bakal pelanggan kita.

3. Mudahnya program ini adalah tugas kita hanyalah mengedarkan simkad prepaid Tunetalk-ToneExcel kepada sahabat, rakan, saudara mara yang menggunakan hand phone. Apabila mereka topup maka kita akan mendapat hasil dari topup mereka.

4. Yang menjadi kelebihannya adalah mereka top up bukan dengan kita, mereka boleh topup dimana sahaja, seperti di 7Eleven, kedai2 topup, stesyen minyak, maybank2u, cimbclik dan lain-lain. 

5. Modal kita bukan banyak, beli simkad tersebut sebanyak RM80, dapat kredit RM30, register didalam program ini, dan dah boleh mulakan perniagaan ini.

6. Dapat jual pada seorang pun dah kira ada income, kalau kawan kita tu gunakan simkad tersebut seumur hidup, maka seumur hiduplah kita dapat komisyen dari ToneExcel dan komisyen tersebut akan dimasukkan kedalam bank kita.

7. Kalaulah masa kawan kita tu top up di 7Eleven lah katakan, dan ketika itu kita sedang tidur, naaah, ini yang dikatakan tidur pun dapat duit.

8. Kalau kita tak buat pun, memang kita pakai handphone, duit habis jugak, daripada pakai handphone tak dapat duit lebih baik pakai handphone dapat duit. Cuba fikirkan berapa ramai ahli keluarga kita yang pakai handphone, rakan karib kita yang pakai handphone, rakan sekerja pakai handphone, berapa pula duit yang mereka keluarkan setiap bulan hanya untuk beli prepaid atau bayar bil taliphone, kesemua mereka ini merupakan bakal pelanggan anda.

9. Ada bantuan pulak lagi, jika wan ingin sebarkan program ini untuk cari downline secara online, boleh dapatkan website percuma dari kami. Free pulak tu.

10. Program ini masih baru, baru dilancarkan pada 5/8/2010 di Hotel Sunway, Petaling Jaya, anda berpeluang menjadi antara orang2 yang awal, jangan tunggu sehingga sudah berjuta pengguna menyertai program ini, baru kita ingin sertainya, dikuatiri agak terlambat.

Sekiranya anda nak tahu mengenai program ini dengan lebih lanjut, cepat-cepat klik ke laman web ini sebelum harganya dinaikkan!!!



Monday, October 20, 2014

3 Cara Membesarkan Zakar

Salam sejahtera dan apa khabar semua. Dah lama saya tak update blog ni dengan perkongsian terbaru. Semuanya disebabkan terlampau sibuk dengan tugas selain komisyen Jobdirumah yang dah lama tidak masuk. Baiklah kali ni saya ingin kongsi dengan anda 3 cara membesarkan zakar yang biasa orang kita gunakan. Maaflah topik ini lain daripada post-post saya sebelum ini ye. Saje nak berubah angin. Ok apa kata kita lihat cara-cara tersebut.

1) Menggunakan minyak lintah. 
   
Cara ini yang paling biasa kita dengar kan. Terdapat pelbagai jenis minyak lintah di pasaran. Bukan setakat minyak lintah, minyak belacak pon ade. Minyak lintah ni merupakan ramuan yang diperkenalkan oleh orang-orang terdahulu. Ia dicampur dengan herba-herba tertentu mengikut masa yang ditetapkan. Selain membesar dan memanjangkan zakar, ia juga dapat memulihkan urat zakar yang tersumabt selain melancarkan pembuangan air kencing. Anda beli mana-mana produk minyak lintah dan ikut cara urut yang diberikan. Lakukan dengan istiqamah. Insya Allah berhasil.

Salah satu produk minyak lintah yang terdapat di pasaran

2) Menggunakan pam zakar

Ini juga salah satu cara yang popular digunakan. Biasanya pam zakar digunakan untuk memanjangkan dan membesarkan zakar dengan menggunakan teknik vakum di mana udara disedut keluar dari balang dan secara automatik zakar yang terdapat di dalam akan tersedut sekali dan memanjang. Pada permulaan penggunaan pam ini biasanya akan mengalami kesakitan atau ketidak selesaan akibat proses tersebut. Terdapat pelbagai jenis pam di pasaran yang sesuai mengikut pilihan anda. Namun harus diingat, masa yang lama diperlukan untuk melihat kesannya. 

Pam Handsome Up. Salah satu brand yang femes jugak

3) Menggunakan pil herba

Ini salah satu kaedah yang digunakan sekiranya anda malas bersenam menggunakan pam zakar dan sekiranya anda seorang yang malas nak mengurut. Buat masa sekarang pil herba yang paling terkenal ialah Vimax. Vimax seperti yang dinyatakan dapat membesarkan dan memanjangkan zakar serta dapat memastikan anda dapat bertahan lama ketika beraksi. Kandungannya yang seratus peratus herba banyak membantu pejalanan darah alat sulit lelaki. Namun, harganya yang agak mahal mungkin menjadi kekangan kepada anda yang ingin mencuba produk ini. Juga pastikan anda hanya membeli Vimax yang ori kerana sudah terdapat produk tiruan di pasaran sekarang.


Cukuplah tiga cara yang biasa kita gunakan untuk membesarkan zakar. Apa pun yang paling penting bukanlah saiz, tapi yang paling penting ialah untuk memastikan zakar anda berfungsi dengan betul dan sempurna perjalanan darahnya.

Oh ye kat sini saya nak kongsikan peluang untuk anda buat duit RM1000-3000 sebulan hanya dengan beralih kepada simkad ajaib ini. Nak tahu apa dia? Cepat klik link di bawah. Anda lambat anda yang menyesal.



Saturday, August 16, 2014

Dapat komisyen lagi!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Seperti biasa kali ni saya ingin update komisyen terkini yang saya perolehi beberapa hari yang lepas iaitu dalam bulan Ogos ini. Sebelum itu saya ingin ambil kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin dan selamat menyambut Hari Kemerdekaan tak lama lagi. 

Baiklah kat bawah ni saya kongsikan dengan anda semua komisyen yang saya perolehi pada 13 Ogos yg lepas. Tak banyak cuma RM25.00 sahaja. Anda boleh klik gambar untuk lebih jelas.


Emel pengesahan daripada Jobdirumah

Screenshot bank pada 13 Ogos lepas bukti komisyen dimasukkan ke akaun saya

Alhamdulillah. Komisyen yang terkumpul setakat ini mula daripada saya jadi agen affiliate Jobdirumah sehingga sekarang ni berjumlah RM1056.20!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!



Monday, August 4, 2014

Update komisyen sebelum ini...Alhamdulillah

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Memang dah lama saya tak update blog ni kan? Blog ni pun dah bersawang. Haha..Ramadhan pun dah lepas dan sekarang kita dah pun masuk bulan syawal. Selamat hari raya saya ucapkan buat semua teman muslim. Kali ni saya nak update komisyen yang saya terima hari. Memang dah lama dapat cuma malas nak update blog. Hehe.. Komisyen saya terima 22 Julai lepas lagi. Cuma baru hari ni nak update. Kat bawah ni saya tunjukkan bukti emel dan screenshot bank yang menunjukkan komisyen dimasukkan ke akaun saya. 

Emel daripada pihak Jobdirumah

Screenshot bukti komisyen RM25.00 dimasukkan ke akaun saya pada 22 Julai lepas

Alhamdulillah walaupun tak banyak sangat, tetap rezeki kan? Komisyen ni saya terima sebagai agen affiliate program Jobdirumah ni. Dicampur dengan komisyen ini, jumlah terkumpul setakat n ialah RM1031.20!!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!






Thursday, July 3, 2014

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:

http://bit.do/cr5j