Wednesday, April 9, 2014

Terima komisyen lagi daripada Jobdirumah!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Harap pengunjung yang sudi melawat blog saya ni berada dalam keadaan sihat selalu. Hari ni saya nak update lagi komisyen yang terbaharu daripada Jobdirumah. Rasanya baru lagi saya update sebelum ni. Hari ni masuk lagi komisyen. Alhamdulillah. Komisyen kali ni sebanyak RM25 macam sebelum ni jugak. Kat bawah ni saya tunjukkan bukti emel dan juga bayaran yang diterima ke dalam akaun saya. 

Emel daripada pihak Joibdirumah

Bayaran ke akaun saya sebanyak RM25

Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang saya terima sehingga setakat ini ialah RM755.00!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

Friday, April 4, 2014

Update Komisyen Terbaru!

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Dah lama saya tak update blog ni dengan perkembangan terbaru program affiliate Jobdirumah ni. Selain sibuk dengan tugasan hakiki, saya juga kurang membuat promosi secara aktif jadi komisyen yang diterima juga tidak berapa memberangsangkan. Baiklah di bawah ni saya tunjukkan bukti emel komisyen yang saya terima pada 3/5/2014 baru ni berjumlah RM25.00. 


Bukti komisyen telah dimasukkan ke akaun saya

Ni report keseluruhan komisyen yang saya terima selepas jobdirumah bertukar kepada agenaffiliate hari tu. Tak sama dengan jumlah keseluruhan sebelum ni

Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang saya terima sehingga setakat ini ialah RM730.00!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

http://bit.do/cr5j


Sunday, March 16, 2014

Dapat komisyen lagi...Alhamdulillah

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Dah lama saya tak update blog ni dengan perkembangan terkini program Jobdirumah ni. Semua juga sudah sedia maklum yang sehingga kini pesawat MH370 masih gagal ditemui. Saya mendoakan agar semua penumpang yang berada dalam pesawat tu berada dalam keadaan baik sekarang tanpa sebarang musibah menimpa mereka. Sama-samalah kita mendoakan keselamatan mereka.

Jadi kali ni saya ingin update komisyen terbaru yang saya perolehi baru-baru ni. Dah lama dapat cuma saya malas nak update blog. Hehe. Komisyen diterima berjumlah RM25 sahaja. Anda boleh lihat emel pengesahan dan bukti bayaran di bawah. 

Bukti emel pengesahan yang diterima

Bukti bayaran telah dimasukkan ke akaun saya

Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang telah saya terima ahili affiliate Jobdirumah setakat ini ialah RM705.00.

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

http://bit.do/cr5j



Saturday, February 15, 2014

Dapat komisyen daripada Jobdirumah lagi!!

Assalamualaikum semua. Apa khabar? Kali ni saya nak update komisyen yang saya terima pada 10 Februari lepas yang diterima daripada pihak Jobdirumah. Komisyen yang saya terima sebagai agen affiliate bagi program ni. Sebanyak RM25.00 telah saya terima kali ni. Anda boleh lihat bukti daripada emel dan daripada bank di bawah. =)

Emel daripada Jobdirumah

RM25.00 ditransfer ke akaun saya

Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang telah saya terima ahili affiliate Jobdirumah setakat ini ialah RM680.00.

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!


Thursday, February 6, 2014

Dapat komisyen daripada Jobdirumah lagi!!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Rasanya baru semalam saya update blog. Hari ni saya nak update sekali lagi sebab tak nak bagi blog saya ni berdebu. Hehe..

Kali ni sekali lagi saya menerima komisyen daripada pihak Jobdirumah berjumlah RM25.00 sahaja. Komisyen yang saya dapat ni melalui promosi yang saya lakukan melalui blog saya sahaja. 

Di bawah ni saya tunjukkan emel pengesahan yang diterima dan bukti bergambar daripada CIMB clicks saya.


Emel pengesahan yang diterima


Jadi jumlah komisyen terkumpul setakat ni ialah sebanyak RM680.00 secara part time sahaja. 

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!



Wednesday, February 5, 2014

Alhamdulilah...dapat komisyen daripada Jobdirumah lagi!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Baru-baru ini cuaca terlampau sejuk sampai Kuala Krai di Kelantan dikatakan sejuk seperti Kota London. Ketika saya mengupdate blog saya ni jugak saya memakai baju sejuk sebab rasa sangat sejuk. Malahan emak saya di kampung jugak tak berapa sihat. Doktor cakap paru-paru mak saya berair sebab terlampau banyak minum air dan sebab sejuk sangat. Sebelum ni mak saya memang banyak minum air suam pada waktu pagi untuk hilangkan selsema dia. Sekarang makin konfius mak saya. Nak minum banyak takut makin teruk. Kalau tak minum langsung nanti kering pulak tekak. Nak minum manis-manis takut gula pulak dalam badan naik. Bila dah berusia memang macam-macam penyakit datang. Kita sebagai anak mampu berdoa je kan.

Baiklah. Itu sebagai nukilan dari hati je. Kali ni saya ingin update komisyen yang diterima daripada Jobdirumah pada 30 Januari yang lepas. RM25 telah berjaya diperolehi.

Emel pengesahan daripada Jobdirumah dan komisyen yang dimasukkan ke CIMB saya...sebab saya menggunakan CIMB Bank, jadi komisyen biasanya dimasukkan ke akaun selepas 3 hari terima emel pengesahan

Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang telah saya terima ahili affiliate Jobdirumah setakat ini ialah RM655.00. Bolehla kan?

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!



Friday, January 10, 2014

ALHAMDULILLAH....UPDATE BLOG..DAPAT KOMISYEN LAGI!!

Apa khabar semua? Memang dah lama saya tak update blog saya ni. Mungkin pengunjung-pengunjung blog ni tertanya-tanya adakah saya masih mempromosikan program Jobdirumah sebab dah lama blog ni berhabuk.Haha.. Baiklah sebenarnya saya bercuti panjang sebelum ni dan apabila bercuti ni faham-faham jelah. Memang bercuti betul la ye. Sampai blog pun tak diupdate. Namun, saya tetap menjalankan promosi program Jobdirumah ni seperti biasa. Ada dapat komisyen ke? Mestilah ade. 

Walaupun saya sebagai ahli affilliate program Jobdirumah yang biasa saja, tak macam otai2 affiliate yang dapat buat ribuan ringgit setiap bulan, dapat la jugak komisyen daripada pihak Jobdirumah ni lagi. Itu yang best sebagai ahli affiliate ni. Kita buat promosi dan bila dapat jualan, komisyen akan dibayar pada kita. Ok saya tak nak cakap banyak. Di bawah antara komisyen yang saya dapat dari awal bulan Disember tahun lepas. Maaf la ye. Masa ni hujan di pantai timur ditambah pulak dengan banjir luar biasa jadi tak dapat la update blog sangat. Harap maklum.






Emel pengesahan yang diterima dan screenshot komisyen yang diterima
pada 2 Disember tahun lepas




Ni komisyen seterusnya diterima...saya berjaya mendapat RM50 pada 6 Disember 2013 hari tu


Komisyen kali terakhir bagi tahun 2013...RM25 berjaya diperolehi

Jadi itulah diantara komisyen yang saya dapat pada tahun 2013 yang lepas. Tahun 2014 ini pula saya tetap akan mempromosikan program Jobdirumah seperti biasa untuk mencari sedikit duit sampingan. Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang diterima setakat ini berjumlah RM630.00. Alhamdulillah.

Sekiranya anda ingin tahu dengan lebih lanjut tentang program Jobdirumah, sila layari laman web ni: