Thursday, November 20, 2014

CARA BUAT KERJA ONLINE DENGAN BISNES TUNETALK

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Kali ni seperti biasa saya kongsikan pasal Tunetalk Tone Excel. Gaji pun dah dekat ni. Bagi yang memerlukan pendapatan tambahan, ini bisnes yang sesuai untuk anda jalankan.

Macam mana nak join? Anda boleh baca melalui link yang saya sediakan kat bawah nanti. Modal cuma RM110 untuk mendapatkan:
  * sekeping simkad berharga RM90
  * harga pos laju sebanyak RM10
  * RM10 lagi untuk bahan-bahan promosi secara online dan offline, termasuk
     web replika untuk promosi, support group, support drp leader dan bnyk lg

Tugas anda hanya memperkenalkan kelebihan simnkad ni kepada orang ramai. Simkad ni kalau anda explain betul-betul kat orang lain memang die akan berminat sbb kelebihan die banyak sangat. Itu yang buat orang mudah nak bertukar kepada Tunetalk. Anda tak payah pening-pening nak goreng cerita kat orang. Bagi tau je fakta HEBAT yang ada pada simkad Tunetalk ni.

Gaji dah dekat nak masuk. Bagi yang serius nak mencapai kebebasan kewangan, langkah pertama anda ialah mendapatkan simkad ini. Bagaimana? Layari link di bawah dan buat pembayaran sebanyak RM110 mengikut cara yang diterangkan dan isi maklumat pembayaran. Kemudian tunggu simkad akan diposkan ke rumah anda. Password untuk anda download bahan-bahan promosi akan diberikan melalui sms. Cepat-cepat layari







Tuesday, November 18, 2014

CARA BUAT DUIT TAMBAHAN DENGAN TUNETALK!!

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
TAHUKAH ANDA !
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Ramai yang masih belum menggunakan simkad toneexcel ini disebabkan oleh persepsi mereka yang menyangkakan jika pakai simkad ni WAJIB KENA CARI ORANG dan mereka semua TAK SUKA CARI ORANG kerana pakai simkad sedia ada takde istilah KENA CARI ORANG..just pakai je..takde nak pening kepala NAK CARI ORANG.

Jadi bermula 01 Mac 2014, sila tukar persepsi anda semua kerana dengan hanya tukar simkad sedia ada, anda secara automatiknya akan dapat cash back or komisen sebanyak 3% dari nilai anda topup sendiri. Contohnya anda topup RM10 anda akan dapat komisen sebanyak 30sen.

Jangan lupa setiap kali anda top up RM30 dapat FREE kredit RM10 jadi RM40lah.

Top up RM50 FREE kredit RM20 jadi nilai top up RM70.

Adakah dengan tindakan anda tukar simkad yang hanya mengambil masa tak sampai seminit telah mengganggu rutin kehidupan anda seumur hidup.

Adakah dengan tindakan anda beli topup tunetalk selepas ini dimana2 tempat yang anda selalu beli telah menyusahkan hidup anda seumur hidup.

Adakah dengan tindakan anda menggunakan talian tunetalk coverage celcom telah menyebabkan anda sukar nak dapat coverage walaupun selama ini anda memang pakai celcom.

Adakah? Adakah? Adakah?

Kalau dah tak cukup duit setiap bulan, jangan terus menerus ambil sekeping kertas dan calculator utk buat budget setiap bulan.

Itu bukan satu tindakan yang bijak tapi tindakan yang terus menerus menyeksa diri anda sendiri dan seluruh keluarga anda..

fikir-fikirkan sedalam-dalamnya bermula dari saat anda baca status ini. Berminat? Jangan tangguh-tangguh lagi. Jom layari





Saturday, November 15, 2014

CARA TAMBAH PENDAPATAN DENGAN TUNETALK!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Kali ni saya nak kongsikan dengan anda cara nak buat duit pasif hanya dengan tukar simkad anda kepada Simkad Toneexcel...

Saya nak kongsi bisnes yang mudah & sempoi. Modal rendah, semua orang mampu... Modal sekali, komisyen berkali-kali... Tak perlu budget tambahan.. Komisyen dibayar terus ke akaun bank.. 

* Cuba kita bayangkan selagi downline kita topup kita dapat komisyen - kalau dia pakai simkad Tone Excel selama 10 tahun, maka selama 10 tahun lah kita menerima komisyen...Mudah je kan?

Sekiranya anda nak tahu dengan lebih lanjut tentang peluang ini, cepat-cepat layari web di bawah!!




Friday, November 14, 2014

CARA BUAT KERJA ONLINE DENGAN TUNETALK

Inilah LUBUK EMAS yang anda harus ceburi dan gali sedalam-dalamnya. Mudah sahaja... tukar telco line handphone anda kepada TONE EXCEL, anda sudah boleh menyertainya. hanya dengan modal RM90 sahaja.

Kalau anda xjoin pon anda tetap guna handphone jugak kan! jadilah PENGGUNA BIJAK bukan PENGGUNA SETIA!

PENGGUNA SETIA = WANG KELUAR (topup) SOKMO! RM5, RM10, RM15 malah beratus ratus... WOW! ruginya korang

PENGGUNA BIJAK = WANG KELUAR hanya RM30(topup bulanan) + WANG MASUK RM 300, RM3,000, RM 30ribu....+ INSURANS 100ribu + FREE tiket AIRASIA + FREE TIKET WAYANG +FREE HANDPHONE + FREE Percutian ke Bali + FREE ke UMRAH

RUGI RUGI SIAPA X AMBIK PELUANG INI... SAYA BERKONGSI PENGALAMAN.

TAK SALAH AMBIL TAHU DULU KAN...

Sekiranya anda nak tahu lebih lanjut bisnes ajaib ni, layari cepat2 web di bawah!!




Wednesday, November 12, 2014

CARA BUAT DUIT DENGAN BISNES TUNETALK

==========
JANGAN BACA
==========
Kalau anda belum bersedia untuk menerima income seperti air yang mengalir

==========
JANGAN BUKA
==========
kalau anda belum bersedia untuk menerima pembongkaran RAHSIA SULIT dari saya

===========
JANGAN MEYESAL
===========
Kalau anda tidak bertindak sekarang kerana peluang hanya sekali

===========
JANGAN PERCAYA
===========
Kalau semua yang saya nyatakan diatas ni adalah TIPU !!

p/s : Kepada yang HENDAK BACA,HENDAK BUKA, TAKNAK MENYESAL dan PERCAYA..Ada satu tawaran EKSKLUSIF dari saya untuk anda BUAT SIDE INCOME dengan cara SANTAI,CEPAT,MUDAH tanpa mengganggu HIDUP ANDA SEPENUHNYA...Layari segera web di bawah!!!



Monday, November 10, 2014

JANA PENDAPATAN SAMPINGAN ANDA DENGAN TUNETALK TONE EXCEL!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Kali ni saya ingin bercerita sedikit pasal pasif income. 

Definisi tentang pendapatan pasif (Passive Income)

Pendapatan pasif (passive income) itu memang wujud tetapi selalunya perlu dimulakan dengan usaha berterusan (active action) dahulu.

Contohnya, pemasangan sistem paip perlu dilakukan terlebih dahulu sebelum anda dapat menadah air dengan mudahnya hanya dengan pulas kepala paip.

Selepas pemasangan sistem ini selesai, masih ada penyelenggaraan yang perlu diuruskan. Namun, semua kerja-kerja ini tidaklah rumit seperti pemasangan sistem ini dibina pada mulanya.

Hasilnya, jika anda hendak air bersih sahaja, anda cuma perlu putar kepala paip untuk menggunakan air.

================
Inilah hasil "pasif" anda.
================

Inginkan pendapatan pasif ?

Saya ada caranya, anda hanya perlu TUKAR simkad biasa anda kepada SIMKAD LUAR BIASA yang akan saya berikan kepada anda bersama pre-reloaded airtime sebanyak RM30 secara PERCUMA apabila anda mendaftarkan no telefon bimbit anda di dalam program rujukan komuniti Tone Excel.

Pendaftaran adalah sekali sahaja untuk seumur hidup dengan yuran pendaftaran yang kecil iaitu hanya RM90 sahaja.

"Binalah pendapatan pasif untuk anak cucu kita sepertimana nenek moyang kita menanam pokok buah-buahan di kebun". Berminat? Layari web di bawah segera!!