Monday, October 20, 2014

3 Cara Membesarkan Zakar

Salam sejahtera dan apa khabar semua. Dah lama saya tak update blog ni dengan perkongsian terbaru. Semuanya disebabkan terlampau sibuk dengan tugas selain komisyen Jobdirumah yang dah lama tidak masuk. Baiklah kali ni saya ingin kongsi dengan anda 3 cara membesarkan zakar yang biasa orang kita gunakan. Maaflah topik ini lain daripada post-post saya sebelum ini ye. Saje nak berubah angin. Ok apa kata kita lihat cara-cara tersebut.

1) Menggunakan minyak lintah. 
   
Cara ini yang paling biasa kita dengar kan. Terdapat pelbagai jenis minyak lintah di pasaran. Bukan setakat minyak lintah, minyak belacak pon ade. Minyak lintah ni merupakan ramuan yang diperkenalkan oleh orang-orang terdahulu. Ia dicampur dengan herba-herba tertentu mengikut masa yang ditetapkan. Selain membesar dan memanjangkan zakar, ia juga dapat memulihkan urat zakar yang tersumabt selain melancarkan pembuangan air kencing. Anda beli mana-mana produk minyak lintah dan ikut cara urut yang diberikan. Lakukan dengan istiqamah. Insya Allah berhasil.

Salah satu produk minyak lintah yang terdapat di pasaran

2) Menggunakan pam zakar

Ini juga salah satu cara yang popular digunakan. Biasanya pam zakar digunakan untuk memanjangkan dan membesarkan zakar dengan menggunakan teknik vakum di mana udara disedut keluar dari balang dan secara automatik zakar yang terdapat di dalam akan tersedut sekali dan memanjang. Pada permulaan penggunaan pam ini biasanya akan mengalami kesakitan atau ketidak selesaan akibat proses tersebut. Terdapat pelbagai jenis pam di pasaran yang sesuai mengikut pilihan anda. Namun harus diingat, masa yang lama diperlukan untuk melihat kesannya. 

Pam Handsome Up. Salah satu brand yang femes jugak

3) Menggunakan pil herba

Ini salah satu kaedah yang digunakan sekiranya anda malas bersenam menggunakan pam zakar dan sekiranya anda seorang yang malas nak mengurut. Buat masa sekarang pil herba yang paling terkenal ialah Vimax. Vimax seperti yang dinyatakan dapat membesarkan dan memanjangkan zakar serta dapat memastikan anda dapat bertahan lama ketika beraksi. Kandungannya yang seratus peratus herba banyak membantu pejalanan darah alat sulit lelaki. Namun, harganya yang agak mahal mungkin menjadi kekangan kepada anda yang ingin mencuba produk ini. Juga pastikan anda hanya membeli Vimax yang ori kerana sudah terdapat produk tiruan di pasaran sekarang.


Cukuplah tiga cara yang biasa kita gunakan untuk membesarkan zakar. Apa pun yang paling penting bukanlah saiz, tapi yang paling penting ialah untuk memastikan zakar anda berfungsi dengan betul dan sempurna perjalanan darahnya.

Oh ye kat sini saya nak kongsikan peluang untuk anda buat duit RM1000-3000 sebulan hanya dengan beralih kepada simkad ajaib ini. Nak tahu apa dia? Cepat klik link di bawah. Anda lambat anda yang menyesal.



Saturday, August 16, 2014

Dapat komisyen lagi!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Seperti biasa kali ni saya ingin update komisyen terkini yang saya perolehi beberapa hari yang lepas iaitu dalam bulan Ogos ini. Sebelum itu saya ingin ambil kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin dan selamat menyambut Hari Kemerdekaan tak lama lagi. 

Baiklah kat bawah ni saya kongsikan dengan anda semua komisyen yang saya perolehi pada 13 Ogos yg lepas. Tak banyak cuma RM25.00 sahaja. Anda boleh klik gambar untuk lebih jelas.


Emel pengesahan daripada Jobdirumah

Screenshot bank pada 13 Ogos lepas bukti komisyen dimasukkan ke akaun saya

Alhamdulillah. Komisyen yang terkumpul setakat ini mula daripada saya jadi agen affiliate Jobdirumah sehingga sekarang ni berjumlah RM1056.20!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!



Monday, August 4, 2014

Update komisyen sebelum ini...Alhamdulillah

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Memang dah lama saya tak update blog ni kan? Blog ni pun dah bersawang. Haha..Ramadhan pun dah lepas dan sekarang kita dah pun masuk bulan syawal. Selamat hari raya saya ucapkan buat semua teman muslim. Kali ni saya nak update komisyen yang saya terima hari. Memang dah lama dapat cuma malas nak update blog. Hehe.. Komisyen saya terima 22 Julai lepas lagi. Cuma baru hari ni nak update. Kat bawah ni saya tunjukkan bukti emel dan screenshot bank yang menunjukkan komisyen dimasukkan ke akaun saya. 

Emel daripada pihak Jobdirumah

Screenshot bukti komisyen RM25.00 dimasukkan ke akaun saya pada 22 Julai lepas

Alhamdulillah walaupun tak banyak sangat, tetap rezeki kan? Komisyen ni saya terima sebagai agen affiliate program Jobdirumah ni. Dicampur dengan komisyen ini, jumlah terkumpul setakat n ialah RM1031.20!!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!






Thursday, July 3, 2014

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:

http://bit.do/cr5j 

Saturday, June 28, 2014

Update komisyen...Alhamdulillah masuk lagi!!

Assalamualaikum dan salam ramadhan buat semua. Ketika saya update blog ini kita sudah pun berada dalam Ramadhan yang pertama dan pada malam ini umat Islam sudah menunaikan solat terawih yang pertama. Saya harap anda semua dapat menjalani ibadah puasa dan terawih dengan sempurna dan dalam keadaan yang sihat. Seperti biasa kali ni saya ingin kongsi update terkini komisyen yang diperolehi daripada program affiliate Jobdirumah. Kali ni sebanyak RM25.30 telah dimasukkan ke akaun saya. Setiap kali komisyen dimasukkan ke dalam akaun saya, saya akan pindahkan komisyen tersebut ke akaun tabung haji saya sebagai simpanan pada masa depan. Dicampur dengan simpanan sedia ada, insya Allah akan dapat membantu pada masa yang diperlukan nanti. Kat bawah ni saya tunjukkan bukti pengesahan emel dan screenshot daripada bank. 




Walaupun saya hanya menggunakan blog sebagai medium promosi program Jobdirumah ini, namun Alhamdulillah saya masih menerima komisyen dari semasa ke semasa. Sehingga ke saat ini mesti ada emel yang saya terima menandakan komisyen telah dimasukkan ke akaun saya. Setelah dikira, komisyen terkumpul yang saya dapat setakat ini ialah RM1006.20!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!



Opps di bawah ni iklan kecantikan untuk para wanita kat luar sana ye...=)

Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859

Photo: Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859


Thursday, June 19, 2014

ALHAMDULILLAH...MASUK KOMISYEN LAGI!!

Assalamualaikum dan apa khabar sekali lagi? Rasanya baru lagi saya update blog ni dengan komisyen terbaru. Tak berapa lama selepas tu, saya terima lagi komisyen daripada pihak Jobdirumah. Memang terbaik! Baiklah anda boleh lihat bukti screenshot dari bank dan emel daripada pihak Jobdirumah sebagai bukti yang kita boleh buat duit cuma dengan menjadi ahli affiliate mana-mana program. 



Bukti menunjukkan RM50 telah dimasukkan ke akaun saya

Walaupun saya hanya menggunakan blog sebagai medium promosi program Jobdirumah ini, namun Alhamdulillah saya masih menerima komisyen dari semasa ke semasa. Sehingga ke saat ini mesti ada emel yang saya terima menandakan komisyen telah dimasukkan ke akaun saya. Setelah dikira, komisyen terkumpul yang saya dapat setakat ini ialah RM980.90!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

http://bit.do/cr5j



Opps di bawah ni iklan kecantikan untuk para wanita kat luar sana ye...=)

Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859

Photo: Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859

Tuesday, June 17, 2014

Update Komisyen Terkini daripada Jobdirumah!!!

Assalamualaikum dan apa khabar? Agak lama jugak saya tidak update blog ni dengan update-update terkini komisyen yang saya dapat daripada pihak Jobdirumah. Semuanya sebab tempoh bercuti yang panjang dan kesibukan dengan tugas-tugas lain. Namun, walaupun tidak melakukan promosi secara agresif, saya masih menerima komisyen daripada pihak Jobdirumah sebagai ahli affiliate yang berdaftar. Syukur Alhamdulillah komisyen masih masuk walaupun tidaklah sekencang otai-otai internet marketer kat luar sana. Baiklah kat bawah ni saya tunjukkan komisyen-komisyen yang saya perolehi setakat hari ini. Semuanya daripada pihak Jobdirumah!! TQ




Bukti emel dan screenshot komisyen RM25 yang saya dapat pada akhir bulan Mei lepas



Komisyen sebanyak RM25.30 yang diperolehi awal bulan Jun ini


Walaupun saya hanya menggunakan blog sebagai medium promosi program Jobdirumah ini, namun Alhamdulillah saya masih menerima komisyen dari semasa ke semasa. Sehingga ke saat ini mesti ada emel yang saya terima menandakan komisyen telah dimasukkan ke akaun saya. Setelah dikira, komisyen terkumpul yang saya dapat setakat ini ialah RM930.90!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

http://bit.do/cr5j


Opps di bawah ni iklan kecantikan untuk para wanita kat luar sana ye...=)

Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859