Thursday, July 3, 2014

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN!!!

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:

http://bit.do/cr5j 

Saturday, June 28, 2014

Update komisyen...Alhamdulillah masuk lagi!!

Assalamualaikum dan salam ramadhan buat semua. Ketika saya update blog ini kita sudah pun berada dalam Ramadhan yang pertama dan pada malam ini umat Islam sudah menunaikan solat terawih yang pertama. Saya harap anda semua dapat menjalani ibadah puasa dan terawih dengan sempurna dan dalam keadaan yang sihat. Seperti biasa kali ni saya ingin kongsi update terkini komisyen yang diperolehi daripada program affiliate Jobdirumah. Kali ni sebanyak RM25.30 telah dimasukkan ke akaun saya. Setiap kali komisyen dimasukkan ke dalam akaun saya, saya akan pindahkan komisyen tersebut ke akaun tabung haji saya sebagai simpanan pada masa depan. Dicampur dengan simpanan sedia ada, insya Allah akan dapat membantu pada masa yang diperlukan nanti. Kat bawah ni saya tunjukkan bukti pengesahan emel dan screenshot daripada bank. 




Walaupun saya hanya menggunakan blog sebagai medium promosi program Jobdirumah ini, namun Alhamdulillah saya masih menerima komisyen dari semasa ke semasa. Sehingga ke saat ini mesti ada emel yang saya terima menandakan komisyen telah dimasukkan ke akaun saya. Setelah dikira, komisyen terkumpul yang saya dapat setakat ini ialah RM1006.20!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!



Opps di bawah ni iklan kecantikan untuk para wanita kat luar sana ye...=)

Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859

Photo: Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859


Thursday, June 19, 2014

ALHAMDULILLAH...MASUK KOMISYEN LAGI!!

Assalamualaikum dan apa khabar sekali lagi? Rasanya baru lagi saya update blog ni dengan komisyen terbaru. Tak berapa lama selepas tu, saya terima lagi komisyen daripada pihak Jobdirumah. Memang terbaik! Baiklah anda boleh lihat bukti screenshot dari bank dan emel daripada pihak Jobdirumah sebagai bukti yang kita boleh buat duit cuma dengan menjadi ahli affiliate mana-mana program. 



Bukti menunjukkan RM50 telah dimasukkan ke akaun saya

Walaupun saya hanya menggunakan blog sebagai medium promosi program Jobdirumah ini, namun Alhamdulillah saya masih menerima komisyen dari semasa ke semasa. Sehingga ke saat ini mesti ada emel yang saya terima menandakan komisyen telah dimasukkan ke akaun saya. Setelah dikira, komisyen terkumpul yang saya dapat setakat ini ialah RM980.90!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

http://bit.do/cr5j



Opps di bawah ni iklan kecantikan untuk para wanita kat luar sana ye...=)

Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859

Photo: Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859

Tuesday, June 17, 2014

Update Komisyen Terkini daripada Jobdirumah!!!

Assalamualaikum dan apa khabar? Agak lama jugak saya tidak update blog ni dengan update-update terkini komisyen yang saya dapat daripada pihak Jobdirumah. Semuanya sebab tempoh bercuti yang panjang dan kesibukan dengan tugas-tugas lain. Namun, walaupun tidak melakukan promosi secara agresif, saya masih menerima komisyen daripada pihak Jobdirumah sebagai ahli affiliate yang berdaftar. Syukur Alhamdulillah komisyen masih masuk walaupun tidaklah sekencang otai-otai internet marketer kat luar sana. Baiklah kat bawah ni saya tunjukkan komisyen-komisyen yang saya perolehi setakat hari ini. Semuanya daripada pihak Jobdirumah!! TQ




Bukti emel dan screenshot komisyen RM25 yang saya dapat pada akhir bulan Mei lepas



Komisyen sebanyak RM25.30 yang diperolehi awal bulan Jun ini


Walaupun saya hanya menggunakan blog sebagai medium promosi program Jobdirumah ini, namun Alhamdulillah saya masih menerima komisyen dari semasa ke semasa. Sehingga ke saat ini mesti ada emel yang saya terima menandakan komisyen telah dimasukkan ke akaun saya. Setelah dikira, komisyen terkumpul yang saya dapat setakat ini ialah RM930.90!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

http://bit.do/cr5j


Opps di bawah ni iklan kecantikan untuk para wanita kat luar sana ye...=)

Mkn 5 hari dh cerahhhh ???!!! Btull mmg btull.....bkn muka sj to satu bdan tauuu...cpt2 pm, watsapp 019-3723859

Monday, May 26, 2014

ALHAMDULILLAH...TERIMA KOMISYEN LAGI!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Semasa post yang terbaru ni ditulis, saya agak pening kepala. Namun saya gagahkan juga untuk update blog ni dengan komisyen terkini yang saya terima daripada pihak Jobdirumah. Kali ni RM25.00 telah diterima. Anda boleh lihat bukti yang saya tunjukkan di bawah. 





Alhamdulillah. Sehingga ke saat ini saya masih mendapat komisyen sebagai ahli affiliate Jobdirumah ni. Komisyen terkumpul yang saya terima setakat ini ialah RM880.60!!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

Saturday, May 17, 2014

Update Komisyen Terkini Jobdirumah!!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Harap anda semua berada dalam keadaan sihat dan ceria selalu. Walaupun banyak perisitiwa berlaku dalam negara kita sejak kebelakangan ni, harap anda semua berada dalam keadaan tenang dan positif. Kali ni saya ingin update komisyen terkini yang saya perolehi daripada program Jobdirumah selaku ahli affiliate program ni. Walaupun promosi tidaklah agresif, setiap bulan dan boleh dikatakan setiap minggu ada sahaja komisyen masuk. Alhamdulillah. Kepada anda yang mendapatkan program ini, disarankan untuk mengikut satu persatu arahan dan cara yang diberikan untuk mendapatkan tugasan yang diberi seterusnya memperolehi pendapatan anda secara sampingan di rumah. Baiklah di bawah ni saya tunjukkan komisyen terbaharu yang saya perolehi sepanjang bulan Mei ini. 




Emel notifikasi daripada pihak Jobdirumah


Screenshot komisyen yang dah dimasukkan ke akaun saya. Alhamdulillah

Setelah diperkenalkan oleh sahabat saya tentang program affiliate Jobdirumah ni, keseluruhan komisyen yang terkumpul setakat ini ialah RM855.60!! Hampir mencecah RM1000. Semoga tercapai tak lama lagi.

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

Friday, May 2, 2014

UPDATE KOMISYEN TERKINI DARIPADA JOBDIRUMAH

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Kali ni saya nak kongsi komisyen terbaru yang saya perolehi daripada Jobdirumah baru-baru ni. Jumlah komisyen sama jugak macam sebelum ni iaitu RM25.00. Komisyen ni saya perolehi hasil usaha mempromosi program Jobdirumah selama ni. Jika tuan-tuan nak tahu maksud affiliate tu tuan-tuan boleh cari kat encik Google. Hehe.. Tapi secara mudahnya ialah kalau ada orang beli produk tu melalui link kita, kita akan dapat bayaran ataupun kita panggil komisyen. Macam mana nak dapat komisyen? Kena la rajin promosi. Mana-mana produk kalau tiada promosi tak akan berjaya. Cara nak promosi pulak ada macam-macam cara. Sam ada berbayar atau pun percuma. 

Ok di bawah ni saya tunjukkan emel notifikasi yang komsiyen dah dimasukkan ke akaun saya dan screeshot dari bank saya. Komisyen terbaru yang saya terima.





Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang saya terima sehingga setakat ini ialah RM805.00!!

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!

http://bit.do/cr5j