Friday, September 27, 2013

Buat kerja online...Alhamdulillah...dapat komisyen lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah semalam saya buka email dan terima emel daripada pihak Jobdirumah. Kali ini komisyen diterima berjumlah RM20 macam biasela. Promosi masih saya teruskan macam biasa memandangkan bisnes affiliate Jobdirumah hanyalah bisnes yang saya lakukan secara sampingan sahaja. Walaupun hanya secara partime, Jobdirumah masih mampu memberikan anda pendapatan tambahan jika dilakukan secara bersungguh-sungguh. Ok dibawah ini saya tunjukkan komisyen yang baru diterima. 







Setakat ini jumlah komisyen terkumpul saya ialah RM260


Jadi tunggu apa lagi? Sekiranya anda sedang mencari pendapatan tambahan, Jobdirumah adalah platform terbaik! Sama ada menjadi agen affiliate ataupun anda kerja-kerja seperti perkeranian yang akan ditawarkan kepada anda!

Layari laman ini segera!>>>>>>http://bit.do/cr5j

=================================================

Pekerja Sambilan Dirumah Diperlukan.

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:


5 comments:

  1. tq...tp nak banding dengan awak mcm langit dgn bumi...x sempat kejar...=)

    ReplyDelete
  2. awk pun dah kira ok apa...ranking google.. saya survey juga..mcm kenal je url blog nie.. hehehe.

    ReplyDelete
  3. dah ranking tapi komisyen tak lebat mcm awak...kongsi2 la sikit skil yg ade tu...hehe

    ReplyDelete
  4. Boleh jugak cuba yang ni..skrg ni pun aku dah buat keje2 online mcm translation , main binary option dan lain2 lagik. Nak kata ini adalah cara buat duit dengan mudah tak jugak. Aku setuju dgn bro kat atas ni ckp , kena rajin usaha...pada aku nak keje online ni kena tambahkah ilmu , rajin explore, jangan main ikut orang jek. At least kena la tau jugak apa kebenda yang kita buat tu.

    ReplyDelete