Saturday, September 21, 2013

UPDATE TERBARU....DAPAT 2 KOMISYEN SEBELUM INI...ALHAMDULILLAH

Apa khabar semua? Dah lama saya tak update blog ni sebab sibuk dengan tugas hakiki. Bisnes affiliate Jobdirumah ni hanya saya lakukan secara sampingan sahaja. Namun, masih ada komisyen yang masuk walaupun saya dah lama tak buat promosi. Bayangkan kalau saya buat promosi tiap-tiap hari? Mungkin komisyen masuk hari-hari. Haha..Ok kali ini saya ingin kongsi komisyen yang saya dapat sebelum ini. Dah lama dapat cuma baru nak kongsi. 

Ni komisyen yang saya dapat pada 11 Julai 2013 baru ni...2 bulan lepas


Ni pulak komisyen yang saya dapat pada 17 Julai..beberapa hari selepas tu...

Ni komisyen yang saya dapat pada 2 September hari tu...


Ni pulak komisyen yang saya dapat dari pakarzakar.com bernilai RM50...sikit je tapi bolehla kan



Setakat ini Jobdirumah dah memberikan saya komisyen sebanyak 12 kali yang menjadikan komisyen terkumpul setakat ini berjumlah  RM240.00. Tak banyak tapi bolehla untuk saya buat simpanan sikit-sikit. 



2 comments:

  1. Hmm..bestnya..boleh bagi tips ni...

    ReplyDelete
  2. saya tak la hebat sangat...ni komisyen ciput je...ada yg dapat banyak lg dari saya...=)

    ReplyDelete