Wednesday, February 5, 2014

Alhamdulilah...dapat komisyen daripada Jobdirumah lagi!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua? Baru-baru ini cuaca terlampau sejuk sampai Kuala Krai di Kelantan dikatakan sejuk seperti Kota London. Ketika saya mengupdate blog saya ni jugak saya memakai baju sejuk sebab rasa sangat sejuk. Malahan emak saya di kampung jugak tak berapa sihat. Doktor cakap paru-paru mak saya berair sebab terlampau banyak minum air dan sebab sejuk sangat. Sebelum ni mak saya memang banyak minum air suam pada waktu pagi untuk hilangkan selsema dia. Sekarang makin konfius mak saya. Nak minum banyak takut makin teruk. Kalau tak minum langsung nanti kering pulak tekak. Nak minum manis-manis takut gula pulak dalam badan naik. Bila dah berusia memang macam-macam penyakit datang. Kita sebagai anak mampu berdoa je kan.

Baiklah. Itu sebagai nukilan dari hati je. Kali ni saya ingin update komisyen yang diterima daripada Jobdirumah pada 30 Januari yang lepas. RM25 telah berjaya diperolehi.

Emel pengesahan daripada Jobdirumah dan komisyen yang dimasukkan ke CIMB saya...sebab saya menggunakan CIMB Bank, jadi komisyen biasanya dimasukkan ke akaun selepas 3 hari terima emel pengesahan

Jadi jumlah keseluruhan komisyen yang telah saya terima ahili affiliate Jobdirumah setakat ini ialah RM655.00. Bolehla kan?

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program yang ditawarkan oleh Jobdirumah, layari web ini!No comments:

Post a Comment