Thursday, November 6, 2014

JOM BUAT DUIT DENGAN TUKAR KEPADA SIMKAD TUNETALK!! JANGAN TANGGUH-TANGGUH LAGI!!!

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Kali ni saya ingin berkongsi lagi peluang yang anda bakal perolehi apabila anda menukar kepada simkad Tunetalk. 

Seperti yang saya kongsi sebelum ini, salah satu sebab saya bertukar menggunakan simkad Tunetalk ialah untuk mencari pendapatan sampingan dalam masa yang sama. Macam mane tu?

Ok contohnya anda perkenalkan simkad ini kepada kawan anda Ali. Setiap kali Ali topap anda akan dapat 6% daripada jumlah topap tersebut. Kalau Ali topap RM10 anda dapatla RM0.60. Ini dipanggil level 1 downline anda.

Kemudian Ali perkenalkan pulak kepada kawan dia, Razif. Razif pun guna macam biasa dan topap macam biasa. Razfi topap RM10 anda pulak dapat komisyen sebanyak RM0.30 mudah-mudah je. Ini pulak level 2 downline anda.

Pastu Razif promote pulak simkad ini kepada Mamat. Mamat pon join dan topap macam biasa. Bile Mamat topap anda boleh komisyen 11%. Mamat topap RM10 anda mudah2 dapat RM1.10 macam tu je. Ni pulak level 3 downline anda.

Jadi jika ade seorang je downline anda dapat bagi setiap level, anda dah dapat RM0.60+RM0.30+RM1.10= RM2 mudah-mudah je. Tu baru sorang bagi setiap level untuk sekali topap. Belum masuk 10,20,30 orang lagi. Tapi takkan sekali je dieorg topap kan? Selagi downline anda topap selagi tula komisyen masuk dalam akaun anda. Nampak tak?

Tugas anda mudah je. Perkenalkan kebaikan dan manfaat simkad ini kepada keluarga, rakan dan sesiapa sahaja. Selagi mereka topap, selagi tulah mereka akan dapat komisyen. Anda boleh rujuk gambar di bawah ye.


Sekiranya anda nak tahu mengenai program ini dengan lebih lanjut, cepat-cepat klik ke laman web ini sebelum harganya dinaikkan!!!No comments:

Post a Comment