Tuesday, October 28, 2014

ANDA NAK BUAT DUIT DENGAN BISNES TUNETALK EXCEL??

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di sini saya ingin berkongsi peluang menjana pendapatan dengan bisnes ini. Berapa kos? Modal diperlukan: RM110 sahaja.

- Dengan modal ini saya akan kirimkan 1 buku panduan "Rahsia Buat Duit" dengan bisnes ini dari upline saya, Tuan Mazelan Abas. Anda juga akan diberikan 1 simkad TuneTalk ToneExcel (mungkin anda kurang jelas dengan bisnes ini sebelum ini, jadi saya mahu anda baca dan faham. Bukan hanya lihat di web-web sepintas lalu dan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja)
Tahukah anda ada di antara peserta bisnes ini telah menjana RM200,000 sebulan. (Ya, dua ratus ribu ringgit malaysia sebulan hanya dengan promosikan bisnes ini kepada orang lain) - Malah pendapatan ini akan semakin meningkat bulan demi bulan.
Bahan-bahan yang anda perlukan:
01. Handphone / Telefon bimbit
02. SIMKAD Tune Talk Tone Excel
Cara-cara menghasilkan wang:
01. Kongsi tentang kelebihan simkad kepada orang lain dan daftarkan mereka.
02. Bila mereka daftar, anda DIBAYAR.
03. Bila mereka topup, anda juga DIBAYAR.
04. Bila mereka daftarkan orang lain, anda juga akan DIBAYAR.
Ini antara 'peluang pendapatan' yang anda perlu faham. Tak susah untuk daftarkan rakan-rakan anda kerana modalnya hanya RM110 sahaja. Sekali seumur hidup. Untuk akses talian pula, di mana ada line celcom, maka disitulah Tune Talk mampu beraksi kerana Celcom mempunyai saham mereka di dalam Tune Talk ini.

Ini syarikat yang kukuh. Tahu AirAsia? Pernah dengan Tune Hotel? Ya, Tune Talk adalah satu lagi bisnes mereka yang dibuka peluang kepada kita orang biasa untuk menyertai dengan modal yang cukup-cukup murah.
Jadi, ambil peluang untuk sertainya bersama saya. Jika tak cuba, kita tak tahu di mana potensi pendapatan yang akan kita capai dalam bisnes telekomukasi ini.

# Kita hanya mendaftarkan simkad untuk pelanggan. Kita tak menjual topup. Jika pelanggan mahu membeli topup mereka boleh beli di 7 eleven, shell, maybank2u dan kedai-kedai telefon biasa. Jadi, kita hanya jual sekali (simkad) dan pendapatan kita berterusan sekali simkad kita itu ditopup oleh pelanggan tadi. 

- Untuk mendapatkan simkad TuneTalk Tone Excel (atau dikenali sebagai TTTE), jangan risau saya ada menyediakan servis penghantaran terus ke pintu rumah anda. Hanya RM110 termasuk simkad, buku panduan dan kos penghantaran. 

Sekiranya anda nak tahu mengenai program ini dengan lebih lanjut, cepat-cepat klik ke laman web ini sebelum harganya dinaikkan!!!

No comments:

Post a Comment