Tuesday, November 12, 2013

ALHAMDULILLAH...KOMISYEN TERBARU SEHINGGA BULAN NOVEMBER NI!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua. Rasanya memang dah lama saya tak update blog ni kan. Semua ni akibat tugasan-tugasan lain yang saya perlu buat dan perasaan malas yang terlampau menebal dalam diri seorang lelaki ini. Mungkin sebab tak ada pasangan lagi kut. Hehe

Walau macam mana pun, saya masih mempromosikan program Jobdirumah ni seperti biasa. Sebagai seorang ahli affiliate program ni, medium utama promosi saya ialah blog ni je. Dan untuk makluman semua, Jobdirumah juga telah menukar domain dan website affiliate utamanya dari Jobdirumah ke agen affiliate.com. Siap ada gambar helang tu.

Anda boleh lihat kat situ website die dah bertukar. Tetapi link promosi die tetap sama macam sebelum ni. Tiada perubahan lagi. Mungkin Jobdirumah hendak mengembangkan lagi program ni ke peringkat antarabangsa sebab tu mereka buat perubahan macam ni kut. Mungkin ye mungkin tidak. Hmmm..Ape-ape la.

Baiklah di bawah ni saya tunjukkan komisyen-komisyen yang saya dapat dari bulan Oktober lepas sehinggalah bulan November ni. 


Ni komisyen yang saya terima pada 21/10 hari tu

Ni pulak komisyen yang dimasukkan ke akaun saya pada 28/10 bulan lepas

Yang ni komisyen yang mendarat di akaun saya pada 29/10 baru-baru ni

Last but not least, komisyen yang saya terima pada 4/11 minggu lepas

Ni pulak emel-emel pengesahan dari Agenaffiliate.com yang menyatakan bayaran telah dihantar ke akaun saya.Yang ni pulak komisyen keseluruhan yang saya terima selepas Jobdirumah menukar domain die ke Agenaffiliate.com. Rasanya ada 2 pembayaran lagi yang belum dimasukkan ke akaun saya.


Sebagai seorang agen affiliate, setiap jualan yang saya berjaya lakukan, saya akan mendapat komisyen sebanyak RM25. RM25 takla banyak sangat. Tapi kalau sebulan dapat 4 kali, dah dapat RM100 kat situ. Bolehla simpan sikit-sikit dalam Tabung Haji ke ASB ke.

Update terbaru 13/11/2013: Bawah ni saya tunjukkan komisyen yang saya cakap belum masuk lagi tu. Mungkin pihak agenaffiliate bayar untuk 2 jualan sekali gus. Jadi dapatlah RM50.Jadi komisyen keseluruhan yang saya terima setakat ini ialah RM430.00 sahaja.Ni saya buat secara part time sahaja bukan secara agresif mahu pun gerila.

Nak tahu apa program ini?,Layari:

No comments:

Post a Comment