Saturday, October 25, 2014

BISNES TERBARU DAN SEMAKIN PANAS DI PASARAN!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dah lama saya tak update blog kan? Saya harap anda semua masih terus setia membaca nukilan-nukilan saya dan perkongsian daripada saya teruatmanya berkaitan bisnes. 

Baiklah. Disini saya ingin memberikan satu peluang perniagaan sampingan kepada mereka-mereka yang masih tercari-cari sumber pendapatan kedua, di mana ia merupakan satu peluang yang jarang-jarang sekali timbul dinegara kita. Post kali ni ialah berkenaan bisnes prepaid yang membayar iaitu Tunetalk Tone Excel. Selamat membaca ya!

TuneTalk-ToneExcel Referal program merupakan satu peluang yang amat hebat kerana:

1. Service provider yang diberikan adalah Tunetalk yang terkenal kerana ia dikendalikan oleh TuneGroup yang mengandungi AirAsia, TuneHotel, TuneMoney dan TuneTalk sendiri.

2. Produk yang diketengahkan oleh ToneExcel ini adalah prepaid dimana kita tahu ia merupakan produk keperluan rakyat negara kita. Boleh dikatakan 80% daripada penduduk di Malaysia menggunakan handphone dan mereka adalah bakal pelanggan kita.

3. Mudahnya program ini adalah tugas kita hanyalah mengedarkan simkad prepaid Tunetalk-ToneExcel kepada sahabat, rakan, saudara mara yang menggunakan hand phone. Apabila mereka topup maka kita akan mendapat hasil dari topup mereka.

4. Yang menjadi kelebihannya adalah mereka top up bukan dengan kita, mereka boleh topup dimana sahaja, seperti di 7Eleven, kedai2 topup, stesyen minyak, maybank2u, cimbclik dan lain-lain. 

5. Modal kita bukan banyak, beli simkad tersebut sebanyak RM80, dapat kredit RM30, register didalam program ini, dan dah boleh mulakan perniagaan ini.

6. Dapat jual pada seorang pun dah kira ada income, kalau kawan kita tu gunakan simkad tersebut seumur hidup, maka seumur hiduplah kita dapat komisyen dari ToneExcel dan komisyen tersebut akan dimasukkan kedalam bank kita.

7. Kalaulah masa kawan kita tu top up di 7Eleven lah katakan, dan ketika itu kita sedang tidur, naaah, ini yang dikatakan tidur pun dapat duit.

8. Kalau kita tak buat pun, memang kita pakai handphone, duit habis jugak, daripada pakai handphone tak dapat duit lebih baik pakai handphone dapat duit. Cuba fikirkan berapa ramai ahli keluarga kita yang pakai handphone, rakan karib kita yang pakai handphone, rakan sekerja pakai handphone, berapa pula duit yang mereka keluarkan setiap bulan hanya untuk beli prepaid atau bayar bil taliphone, kesemua mereka ini merupakan bakal pelanggan anda.

9. Ada bantuan pulak lagi, jika wan ingin sebarkan program ini untuk cari downline secara online, boleh dapatkan website percuma dari kami. Free pulak tu.

10. Program ini masih baru, baru dilancarkan pada 5/8/2010 di Hotel Sunway, Petaling Jaya, anda berpeluang menjadi antara orang2 yang awal, jangan tunggu sehingga sudah berjuta pengguna menyertai program ini, baru kita ingin sertainya, dikuatiri agak terlambat.

Sekiranya anda nak tahu mengenai program ini dengan lebih lanjut, cepat-cepat klik ke laman web ini sebelum harganya dinaikkan!!!No comments:

Post a Comment