Monday, April 8, 2013

Video Parody Johan di ABPBH 2013....LAWAK HABIS!!

Apa khabar semua? Rasanya semua orang dah tahu yang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2013 yang diadakan semalam telah berlangsung dalam keadaan meriah. Ramai jugak artis-artis yang mendapat anugerah masing-masing. Walaupun ramai artis yang berpakaian macam tak cukup duit nak beli kain, tetapi majlis berjaya diadakan dalam suasana meriah. Tahniah diucapkan kepada Shaheizy Sam kerana berjaya dinobatkan sebagai artis paling popular. Memang terbaik la!!

Dan semalam jugak Johan telah membuat persembahan parody yang tersendiri. Persembahan yang ditiru daripada sebuah video yang sedang trending dekat facebook sekarang di mana seorang budak lelaki ala-ala kasar lembut gitu menyanyikan lagu Shae-Sayang. Yang lucunya apabila sampai part korus habis rambut2 Johan yang terikat tu habis kembang dek goyangan maut kepala die. Dah macam hantu Kak limah dah. Korang nak tengok video tu? Ha kat bawah ni aku tunjuk.

video
Memang Johan ni pelawak serba boleh!

Sebelum tu, bagi sesiapa yang ingin mencari duit tambahan, apa kata anda sertai Jobdirumah. Dah ramai yang berjaya cari duit tambahan melalui tugasan-tugasan yang diberikan. Anda boleh pilih tugasan mengikut kemampuan anda. Untuk maklumat lanjut, layari link di bawah segera!



No comments:

Post a Comment