Tuesday, November 18, 2014

CARA BUAT DUIT TAMBAHAN DENGAN TUNETALK!!

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
TAHUKAH ANDA !
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Ramai yang masih belum menggunakan simkad toneexcel ini disebabkan oleh persepsi mereka yang menyangkakan jika pakai simkad ni WAJIB KENA CARI ORANG dan mereka semua TAK SUKA CARI ORANG kerana pakai simkad sedia ada takde istilah KENA CARI ORANG..just pakai je..takde nak pening kepala NAK CARI ORANG.

Jadi bermula 01 Mac 2014, sila tukar persepsi anda semua kerana dengan hanya tukar simkad sedia ada, anda secara automatiknya akan dapat cash back or komisen sebanyak 3% dari nilai anda topup sendiri. Contohnya anda topup RM10 anda akan dapat komisen sebanyak 30sen.

Jangan lupa setiap kali anda top up RM30 dapat FREE kredit RM10 jadi RM40lah.

Top up RM50 FREE kredit RM20 jadi nilai top up RM70.

Adakah dengan tindakan anda tukar simkad yang hanya mengambil masa tak sampai seminit telah mengganggu rutin kehidupan anda seumur hidup.

Adakah dengan tindakan anda beli topup tunetalk selepas ini dimana2 tempat yang anda selalu beli telah menyusahkan hidup anda seumur hidup.

Adakah dengan tindakan anda menggunakan talian tunetalk coverage celcom telah menyebabkan anda sukar nak dapat coverage walaupun selama ini anda memang pakai celcom.

Adakah? Adakah? Adakah?

Kalau dah tak cukup duit setiap bulan, jangan terus menerus ambil sekeping kertas dan calculator utk buat budget setiap bulan.

Itu bukan satu tindakan yang bijak tapi tindakan yang terus menerus menyeksa diri anda sendiri dan seluruh keluarga anda..

fikir-fikirkan sedalam-dalamnya bermula dari saat anda baca status ini. Berminat? Jangan tangguh-tangguh lagi. Jom layari

No comments:

Post a Comment